Advertisement

Χριστίνα Μπόμπα Νυφη / Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Δεν φαντάζεστε πώς ... - Η χριστίνα μπόμπα εκτελεί χρέη νονάς στον σύζυγό της σάκη τανιμανίδη και του πήρε μία λαμπάδα που του ταιριάζει γάντι.

Χριστίνα Μπόμπα Νυφη / Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Δεν φαντάζεστε πώς ... - Η χριστίνα μπόμπα εκτελεί χρέη νονάς στον σύζυγό της σάκη τανιμανίδη και του πήρε μία λαμπάδα που του ταιριάζει γάντι.. Με φουσκωμένη κοιλιά και τον σάκη τανιμανίδη πάντα στο πλευρό της η όμορφη influencer έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την μέρα που θα κρατήσει τις κορούλες της. Πλέον το ζευγάρι έχει επιστρέψει στην ελλάδα και η κάμερα της εκπομπής «happy day» τους συνάντησε και τους. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα πριν δυο μήνες περίπου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μετά αναχώρησε για το ταξίδι του μέλιτος με προορισμό την ιρλανδία. Ο γάμος γίνεται στην εκκλησία του ταξιάρχη στο βαθύ και θα ακολουθήσει ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία λίγο πριν τις 7 με τους γονείς και τα αδέλφια του συνοδεία ποντιακής λύρας. Η χριστίνα μπόμπα νύφη…δες φωτογραφίες!

Contact χριστίνα ζαφειρίου on messenger. Στη σίφνο έγινε ο γάμος του παρουσιαστή του survivor με την εκλεκτή της καρδιάς του το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του ταξιάρχη στο βαθύ, με τη νύφη να φορά ένα εντυπωσιακό νυφικό της σήλιας κριθαριώτη με όμορφα. Η μέλλουσα νύφη, χριστίνα μπόμπα βρέθηκε μαζί με την κουμπάρα της στη σίφνο για τις προετοιμασίες του γάμου που θα γίνει την 1η σεπτεμβρίου στο πανέμορφο νησί. Η χριστίνα μπόμπα, όπως ήταν επόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις ως νύφη, φορώντας ένα ανάλαφρο και αέρινο νυφικό, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη από την ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας σίλια κριθαριώτη και αναδείκνυε το υπέροχο κορμί που διαθέτει. Η πανέμορφη νύφη καταφτάνει στην εκκλησία με φουσκωτή βάρκα και κλέβει τις εντυπώσεις.

Σάκης Τανιμανίδης -Χριστίνα Μπόμπα: Οι θαυμαστές ...
Σάκης Τανιμανίδης -Χριστίνα Μπόμπα: Οι θαυμαστές ... from i.pinimg.com
Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει και σήμερα ζουν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής. Η νύφη χριστίνα μπόμπα εντυπωσίασε με το κομψό νυφικό της το οποίο σχεδίασε η σήλια κριθαριώτη και κατέφθασε στην εκκλησία με φουσκωτό ενώ την ίδια ώρα ο παρουσιαστής του survivor κατέφθασε με πολλούς φίλους του και συνοδεία ποντιακής μουσικής. Αποτελεί καλό δόλωμα, όλες οι μανάδες θα την ήθελαν για νύφη τους. Σ' αυτό η χριστίνα μπόμπα φαίνεται να δοκιμάζει ένα βραδινό φόρεμα με κρόσια και κεντημένο με χάντρες. Γι' αυτό αποφάσισε να του κάνει ένα δώρο έκπληξη, ενόψει του πάσχα και αυτό δεν. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα πριν δυο μήνες περίπου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μετά αναχώρησε για το ταξίδι του μέλιτος με προορισμό την ιρλανδία. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα παντρεύονται στη σίφνο. Η αλήθεια είναι πως ούτε η σχεδιάστρια αλλά ούτε και η χριστίνα μπόμπα δεν έχουν δώσει ακόμα κανένα στοιχείο για το νυφικό που πρόκειται να φορέσει.

Η χριστίνα μπόμπα νύφη…δες φωτογραφίες!

Η χριστίνα μπόμπα, όπως ήταν επόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις ως νύφη, φορώντας ένα ανάλαφρο και αέρινο νυφικό, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη από την ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας σίλια κριθαριώτη και αναδείκνυε το υπέροχο κορμί που διαθέτει. Το ζευγάρι μπορεί να έχει μια απαιτητική καθημερινότητα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, όμως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια πιο χαλαρή. Η χριστίνα μπόμπα περπάτησε στην πασαρέλα ντυμένη νύφη. Πλέον το ζευγάρι έχει επιστρέψει στην ελλάδα και η κάμερα της εκπομπής «happy day» τους συνάντησε και τους. Η χριστίνα μπόμπα νύφη…δες φωτογραφίες! Ποια είναι η ηλικία της χριστίνας μπόμπα η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης περνάνε μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους, αφού η σχέση τους όλο και δυναμώνει. .δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος, θεοφανία παπαθωμά, δημήτρης γκοτσόπουλος, αναστάσης ροϊλός, χρήστος πλαΐνης, γιώργος γεροντιδάκης, θανάσης κουρλαμπάς, χριστίνα χειλά. Η αλήθεια είναι πως ούτε η σχεδιάστρια αλλά ούτε και η χριστίνα μπόμπα δεν έχουν δώσει ακόμα κανένα στοιχείο για το νυφικό που πρόκειται να φορέσει. Γι' αυτό αποφάσισε να του κάνει ένα δώρο έκπληξη, ενόψει του πάσχα και αυτό δεν. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα παντρεύονται στη σίφνο. Η μαρίνα βερνίκου είναι η κουμπάρα του σύμφωνα με το ρεπορτάζ της espresso όμως η χριστίνα μπόμπα αναμένεται να κάνει την έκπληξη. Η χριστίνα μπόμπα εκτελεί χρέη νονάς στον σύζυγό της σάκη τανιμανίδη και του πήρε μία λαμπάδα που του ταιριάζει γάντι.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει μια απαιτητική καθημερινότητα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, όμως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια πιο χαλαρή. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης περνάνε μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους, αφού η σχέση τους όλο και δυναμώνει. Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει και σήμερα ζουν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής. Πόσο άβολη πάντως αυτή η φωτογραφία. Πρόκειται να ντυθεί νύφη μέσα στο σκάφος.

Χριστίνα Μπόμπα Νυφη - Pi8anotata Eidate To Nyfiko Ths ...
Χριστίνα Μπόμπα Νυφη - Pi8anotata Eidate To Nyfiko Ths ... from www.true.gr
Η χριστίνα μπόμπα εκτελεί χρέη νονάς στον σύζυγό της σάκη τανιμανίδη και του πήρε μία λαμπάδα που του ταιριάζει γάντι. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018 στη σίφνο.4. Με φουσκωμένη κοιλιά και τον σάκη τανιμανίδη πάντα στο πλευρό της η όμορφη influencer έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την μέρα που θα κρατήσει τις κορούλες της. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα παντρεύονται στη σίφνο. .δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος, θεοφανία παπαθωμά, δημήτρης γκοτσόπουλος, αναστάσης ροϊλός, χρήστος πλαΐνης, γιώργος γεροντιδάκης, θανάσης κουρλαμπάς, χριστίνα χειλά. Η χριστίνα μπόμπα περπάτησε στην πασαρέλα ντυμένη νύφη. Σας έχουμε μερικές φωτογραφίες της χριστίνας ως νύφη από διάφορες στιγμές στη ζωή της που χρειάστηκε να φορέσει νυφικό. Αποτελεί καλό δόλωμα, όλες οι μανάδες θα την ήθελαν για νύφη τους.

Μάλιστα περιμένοντας τη νύφη χόρεψε ποντιακά!

Η νύφη χριστίνα μπόμπα εντυπωσίασε με το κομψό νυφικό της το οποίο σχεδίασε η σήλια κριθαριώτη και κατέφθασε στην εκκλησία με φουσκωτό ενώ την ίδια ώρα ο παρουσιαστής του survivor κατέφθασε με πολλούς φίλους του και συνοδεία ποντιακής μουσικής. Η χριστίνα θα ντυθεί νυφούλα και όπως είναι φυσικό δεν έχει σταματήσει να σχεδιάζει τη μεγάλη της βραδιά. Το ζευγάρι μπορεί να έχει μια απαιτητική καθημερινότητα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, όμως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια πιο χαλαρή. Στη σίφνο έγινε ο γάμος του παρουσιαστή του survivor με την εκλεκτή της καρδιάς του το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του ταξιάρχη στο βαθύ, με τη νύφη να φορά ένα εντυπωσιακό νυφικό της σήλιας κριθαριώτη με όμορφα. Ποια είναι η ηλικία της χριστίνας μπόμπα η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Αποτελεί καλό δόλωμα, όλες οι μανάδες θα την ήθελαν για νύφη τους. Η χριστίνα μπόμπα νύφη…δες φωτογραφίες! Η αλήθεια είναι πως ούτε η σχεδιάστρια αλλά ούτε και η χριστίνα μπόμπα δεν έχουν δώσει ακόμα κανένα στοιχείο για το νυφικό που πρόκειται να φορέσει. Contact χριστίνα ζαφειρίου on messenger. Γι' αυτό αποφάσισε να του κάνει ένα δώρο έκπληξη, ενόψει του πάσχα και αυτό δεν. Η χριστίνα μπόμπα έκανε ένα ξεχωριστό δώρο ενόψει πάσχα στον σάκη τανιμανίδη. Ο γάμος γίνεται στην εκκλησία του ταξιάρχη στο βαθύ και θα ακολουθήσει ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία λίγο πριν τις 7 με τους γονείς και τα αδέλφια του συνοδεία ποντιακής λύρας. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα πριν δυο μήνες περίπου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μετά αναχώρησε για το ταξίδι του μέλιτος με προορισμό την ιρλανδία.

Η μαρίνα βερνίκου είναι η κουμπάρα του σύμφωνα με το ρεπορτάζ της espresso όμως η χριστίνα μπόμπα αναμένεται να κάνει την έκπληξη. Το νυφικό της χριστίνας μπόμπα είναι δημιουργία της σήλιας κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κομψό. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα παντρεύονται στη σίφνο. Η νύφη χριστίνα μπόμπα εντυπωσίασε με το κομψό νυφικό της το οποίο σχεδίασε η σήλια κριθαριώτη και κατέφθασε στην εκκλησία με φουσκωτό ενώ την ίδια ώρα ο παρουσιαστής του survivor κατέφθασε με πολλούς φίλους του και συνοδεία ποντιακής μουσικής. Ποζάρει ξανά ως νύφη και αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέραμε για τον λαμπερό γάμο της με τον σάκη τανιμανίδη!

Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ...
Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ... from www.thetoc.gr
Η χριστίνα μπόμπα έκανε δώρο στον σάκη ταμινανίδη την πιο ταιριαστή γι' αυτόν λαμπάδα. Στη σίφνο έγινε ο γάμος του παρουσιαστή του survivor με την εκλεκτή της καρδιάς του το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του ταξιάρχη στο βαθύ, με τη νύφη να φορά ένα εντυπωσιακό νυφικό της σήλιας κριθαριώτη με όμορφα. Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους μέχρι να έρθουν στη ζωή τα δίδυμα κοριτσάκια τους βιώνουν η χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης. Contact χριστίνα ζαφειρίου on messenger. Η μέλλουσα νύφη, χριστίνα μπόμπα βρέθηκε μαζί με την κουμπάρα της στη σίφνο για τις προετοιμασίες του γάμου που θα γίνει την 1η σεπτεμβρίου στο πανέμορφο νησί. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα παντρεύονται στη σίφνο. Ποζάρει ξανά ως νύφη και αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέραμε για τον λαμπερό γάμο της με τον σάκη τανιμανίδη! Το ζευγάρι μπορεί να έχει μια απαιτητική καθημερινότητα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, όμως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια πιο χαλαρή.

Η χριστίνα μπόμπα έκανε δώρο στον σάκη ταμινανίδη την πιο ταιριαστή γι' αυτόν λαμπάδα.

Το νυφικό της χριστίνας μπόμπα είναι δημιουργία της σήλιας κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κομψό. Ποια είναι η ηλικία της χριστίνας μπόμπα η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει και σήμερα ζουν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα παντρεύονται στη σίφνο. Η χριστίνα θα ντυθεί νυφούλα και όπως είναι φυσικό δεν έχει σταματήσει να σχεδιάζει τη μεγάλη της βραδιά. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα πριν δυο μήνες περίπου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μετά αναχώρησε για το ταξίδι του μέλιτος με προορισμό την ιρλανδία. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα παντρεύονται στη σίφνο. Η χριστίνα μπόμπα, όπως ήταν επόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις ως νύφη, φορώντας ένα ανάλαφρο και αέρινο νυφικό, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη από την ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας σίλια κριθαριώτη και αναδείκνυε το υπέροχο κορμί που διαθέτει. Η μέλλουσα νύφη, χριστίνα μπόμπα βρέθηκε μαζί με την κουμπάρα της στη σίφνο για τις προετοιμασίες του γάμου που θα γίνει την 1η σεπτεμβρίου στο πανέμορφο νησί. Το ζευγάρι μπορεί να έχει μια απαιτητική καθημερινότητα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, όμως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια πιο χαλαρή. Eπίσης το θέμα θα μπορούσε να λέγεται η 'η χριστίνα μπόμπα φωτογραφίζεται χαμογελαστή δίπλα σε έκπληκτους αγνώστους'. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης περνάνε μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους, αφού η σχέση τους όλο και δυναμώνει. Η πανέμορφη νύφη καταφτάνει στην εκκλησία με φουσκωτή βάρκα και κλέβει τις εντυπώσεις.

Ποζάρει ξανά ως νύφη και αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέραμε για τον λαμπερό γάμο της με τον σάκη τανιμανίδη! χριστίνα μπόμπα. Αποτελεί καλό δόλωμα, όλες οι μανάδες θα την ήθελαν για νύφη τους.

Posting Komentar

0 Komentar